ACTUALITAT

«Breakfast4Inno» amb Torrons i Mel Alemany a la Fira de Sant Miquel.

«Breakfast4Inno» amb Torrons i Mel Alemany a la Fira de Sant Miquel.

Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ha participat en el segon "Breakfast4Inno" organitzat pel projecte INNO4AGRO, en el marc de la Fira de Sant Miquel, a l’espai Inno4Agro de l‘estand de l’Ajuntament de Lleida. El "Breakfast4Inno" és un espai per...

Inno4Agro present a la Fira Agrària de Sant Miquel

Inno4Agro present a la Fira Agrària de Sant Miquel

Inno4agro estarà present, un any més a la Fira de Sant Miquel que se celebrarà a Lleida del 30 de setembre al 3 d’octubre.   Enguany, el projecte estarà situat al pavelló 3 del recinte firal de Fira de Lleida a l’estand de l’Ajuntament. D’aquesta manera,...

El Parc Científic i Tecnològic, protagonista de la Mobile Week Lleida

El Parc Científic i Tecnològic, protagonista de la Mobile Week Lleida

Lleida s’ha sumat aquest mes de juliol a la Mobile Week que promou l’organització Mobile World Capital i que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global. El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de...

Inici de les obres del futur Agrolivinglab

Inici de les obres del futur Agrolivinglab

Espai que ha d’esdevenir una dinàmica d’innovació oberta al servei de tots els actors del sector agroalimentari. La Paeria iniciarà el mes de juny les obres de rehabilitació de l’antic edifici de Capitania del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, després que s’hagi...

La Universitat de Lleida acostarà la tecnologia PEAIC de polsos elèctrics a les empreses del sector agroalimentari

La Universitat de Lleida acostarà la tecnologia PEAIC de polsos elèctrics a les empreses del sector agroalimentari

La Planta Pilot de tecnologia dels aliments de la Universitat de Lleida ubicada al Parc Científic de Lleida acostarà a les empreses la tecnologia denominada PEAIC (Polsos Elèctrics d’Alta Intensitat de Camp). Aquesta tecnologia pot ser emprada com a alternativa a la pasteurització tèrmica de fluids alimentaris permetent obtenir productes microbiològicament estables i mantenint les característiques organolèptiques i nutritives.

L’IND+I Club a Lleida, accessible a la xarxa

L’IND+I Club a Lleida, accessible a la xarxa

El passat dijous 11 de març, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, en el marc del projecte INNO4AGRO, va organitzar la primera jornada en línia del club de lectura IND+I de Lleida, una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu oberta a totes les persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació i oberta a tothom.

INNO4AGRO amb el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

INNO4AGRO amb el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

En el marc del projecte Inno4Agro i amb motiu de la commemoració del Dia internacional de la Dona i la Nena en la Ciència (11 de febrer), el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida ha cedit, durant un mes, l’exposició ‘Dones que han canviat el món’