ENTITATS SÒCIES DEL PROJECTE

socis beneficiAris

Ajuntament de Lleida

És impulsor i coordinador dels objectius estratègics d’aquest projecte, amb una aposta decidida per recolzar el desenvolupament econòmic del territori basat en el coneixement i la innovació de forma general i pel sector agroalimentari en concret.

paeria.cat

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (Parc Científic) va ser creat l’any 2005 per l’ajuntament de Lleida i la UdL. El seu objectiu és dinamitzar l’activitat econòmica de la zona mitjançant la innovació i la transferència de coneixement entre el món del coneixement i l’empresa. Va néixer amb la voluntat de ser un referent en el sector de l’agroalimentació i ser un pol d’innovació i dinamització tant científica i acadèmica com empresarial, basat en la tecnologia com a eina transversal clau per la transformació intel·ligent del sector.

pcital.com

Universitat de Lleida

La Universitat de Lleida (UdL), creada l’any 1991 ha esdevingut un agent clau del sistema d’innovació i competitivitat territorial de Lleida ciutat i les Terres de Ponent.

udl.cat

Turisme de Lleida

Turisme de Lleida és un organisme autònom de l’Ajuntament de Lleida que des de 1993 treballa per la promoció de Lleida en general  i, especialment en l’àmbit turístic en la tasca de facilitar la creació i comercialització, per part de les empreses privades i entitats, de productes turístics.

Si bé el seu àmbit d’actuació és el municipi de Lleida, l’impacte de les seves accions i programes arriben al conjunt del territori, ja que contribueixin a millorar els productes i serveis turístics que poden ser aplicats arreu del mateix.

turismedelleida.cat

socis no beneficiAris

Empreses

Infoporc, S.L.

Porcí
oppgroup.com

Infoporc és una assessoria integral de la producció porcina, present en els sectors de salut animal, desenvolupament de projectes clau en mà i desenvolupament i comercialització d’I+D+i. La companyia ha estat pionera a desenvolupar el seu model de negoci d’una manera rendible i sostenible contribuint a millorar el benestar animal i la qualitat en la gestió de les explotacions de producció porcina.

Akis International, S.L.

Agricultura de precisió
akisinternational.com

AKIS International ofereix serveis d’assessorament a les empreses agrícoles i als organismes públics o privats preocupats per l’aigua i l’eficiència energètica. Ofereix també, serveis de formació a empreses i organitzacions i serveis de suport als centres de recerca, en especial, en tècniques de mesura i l’anàlisi avançat de dades. També ofereix serveis de formació.

Carn Sargaire

Vacum
calsargaire.com

Carn Sargaire és una explotació agropecuària familiar que comencen i tanquen el cercle de producció de carn de vedella, produeixen els aliments per a les vedelles, les alimenten i engreixen de manera natural i finalment comercialitzen la carn per a poder-la fer arribar al consumidor i fer-lo així partícip de tot el seu sistema de producció.

Castell del Remei, S.L.

 Bodega i restauració
castelldelremei.com

Castell del Remei és un celler centenari en una finca històrica de la denominació d’origen Costers del Segre, on els primers vestigis d’activitat vinícola es remunten a l’any 1780.

És el celler més antic de Catalunya en l’elaboració i etiquetatge de vins fins de criança, i també el primer celler català construït segons el model bordelès de château envoltat de vinyes.

Fruits de Ponent, S.C.C.L.

 Fruita dolça
fruitsdeponent.com

Fruits de Ponent és una cooperativa de segon grau que produeix i comercialitza fruita i altres productes alimentaris, com oli verge extra, sucs de fruita, almívars, ametlles i cereals. Posició de lideratge en el sector europeu de la fruita d’os. Manipulen 60.000 tones de fruita de diferents varietats. Empresa compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Indulleida, S.A.

 Sucs i concentrats
indulleida.com

Indulleida, és una entitat transformadora de fruites i verdures situada a Alguaire. Els accionistes d’Indulleida són cooperatives i centrals hortofructícoles. En el seu conjunt més de 170 empreses productores que engloben més de 18.000 agricultors de tota la geografia espanyola i el sud de França. Economia circular. 350.000 tones de fruita processades.

És un dels principals transformadors de fruita d’Europa. Exporta el 75% de la seva producció, derivats de fruita i hortalisses.

Entitats

Associació Ruta del vi de Lleida

 Promoció del turisme enològic
www.rutadelvidelleida.cat

L’Associació de la Ruta del Vi de Lleida és un organisme autònom que uneix les iniciatives dels sectors públic i privat per promocionar i potenciar el turisme enològic sostenible i de qualitat a les terres de Lleida.
De nord a sud, l’Associació reuneix ajuntaments, consells comarcals, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics que formen una atractiva i diversa oferta turística estretament vinculada al món del vi.

Denominació d’Origen Costers del Segre.

Institut Municipal d'Ocupació

 Polítiques d’ocupació
imolleida.com

L’institut Municipal d’Ocupació és un organisme autònom de l’Ajuntament de Lleida, creat el 1987 per a dissenyar i implementar polítiques i programes d’ocupació per a tots els perfils professionals i formatius, amb un abast territorial que arriba a Lleida ciutat i els municipis de l’entorn.

Globalleida

 Promoció econòmica territorial
globalleida.org

GLOBALLEIDA és un projecte inter-institucional fruit de la voluntat d’integrar en una sola entitat tota l’activitat de promoció econòmica i projecció del territori lleidatà així com els recursos que actualment s’hi destinen des de les diferents institucions; Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la UdL i les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega.

La seva missió és contribuir al desenvolupament econòmic, empresarial i territorial en tot l’àmbit de la demarcació de Lleida a través del foment de l’emprenedoria i l’ocupació, el suport a la innovació i la competitivitat, i l’impuls de la projecció exterior del territori.

Associació LleidaDrone

 Drons (aplicats a agricultura)
lleidadrone.com

L’Associació Lleida Dron la formen professionals, aficionats i empreses del sector, que se citen amb assiduïtat en l’entorn creatiu del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, per a desenvolupar projectes de tecnologia conjunts relatius als drons, així com organitzar jornades divulgatives on donen a conèixer els diferents avanços del sector.