Aquest fòrum té com a objectiu principal impulsar el procés de transformació digital del sector agroalimentari, a través de la innovació, la divulgació, la cooperació i la sorpresa. La IV edició s’estructura en dues jornades: la primera, el Forum Day, que es farà al Palau de Congressos La Llotja, i la segona, el Farming Day, a les instal·lacions de l’Escola d’Agrònoms de la Universitat de Lleida (ETSEA-UdL) i a les de l’Estació Experimental de l’IRTA a Mollerussa.

Lleida ha estat escollida com la seu del Fòrum Datagri 2021 per la seva vocació agroalimentària i per contribuir a promoure la ciutat com a pol de coneixement i territori basat en un model d’economia verda, circular i digitalitzada, a més de per la feina del conjunt d’administracions territorials i locals per aconseguir aquest congrés de referència.

A més del Comitè Organitzador format per Cooperativas Agroalimentarias, COAG, Hispatec i l’Escola d’Agrònoms de Córdoba, s’ha constituït un Comitè Local format pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, l’IRTA, EURECAT i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, es va reunir el passat 21 de juliol amb els membres del Comitè Organitzador i del Comitè Local.

Més informació