Dirigit especialment a empreses agroalimentàries i de l’Horta

Turisme de Lleida es troba immers en el programa d’assessorament turístic individualitzat a les explotacions agràries de l’Horta de Lleida. En aquest sentit, l’entitat vol animar a qualsevol empresa o persona emprenedora interessada a participar en un programa de formació i acompanyament en la creació d’experiències turístiques vinculades a la seva explotació, producció o negoci a participar.

El 19 d’abril a La Llotja de Lleida es durà a terme la propera sessió de formació enfocada a la comercialització local, nacional i internacional de nous productes turístics vinculats a la producció i les explotacions agroalimentàries. La sessió estarà oberta també a empreses i explotacions que vulguin adherir-se a la iniciativa. La sessió serà a càrrec d’Inytur. Les empreses interessades es poden posar en contacte amb l’ens de promoció turística de l’Ajuntament de Lleida a través del telèfon 973 70 03 19 o escrivint un e-mail a infoturisme@paeria.cat.

Actualment, el programa compta amb un total de 20 empreses. Les darreres incorporacions han estat Cal Soi, casa rural ubicada a l’Horta de Lleida, i Raimat Golf, club d’oci amb activitats esportives i restaurant propi, a només 10 minuts de la ciutat.

El passat mes de febrer, el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, acompanyat del regidor de l’Horta, David Melé, van visitar el Celler de Sanui, l’empresa Punt Eco i el Grup Aragonés, per tal de conèixer el desenvolupament d’aquesta iniciativa i l’impacte que les empreses esperen.

Les activitats que els diferents agents creïn juntament amb 26 rutes ja creades s’oferiran a turistes i visitants a través de la plataforma web comercialitzadora Turisme 360º, desenvolupada en el marc de l’operació 5 del projecte INNO4AGRO, “Turisme agrointel·ligent – Cap a un model turístic intel·ligent en el sector agroalimentari”, que compta amb finançament dels Fons FEDER.