Inno4agro estarà present, un any més a la Fira de Sant Miquel que se celebrarà a Lleida del 30 de setembre al 3 d’octubre.

 

Enguany, el projecte estarà situat al pavelló 3 del recinte firal de Fira de Lleida a l’estand de l’Ajuntament. D’aquesta manera, reforçarà la seva visibilitat en l’àmbit local en un dels espais de referència de la Fira.

Entre les activitats que es duran a terme a l’estand, cal destacar la celebració de l’esmorzar d’innovació “Breakfast4Inno”, el dijous 30 de setembre, que tindrà com a convidat especial a Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, qui presentarà el seu model d’innovació col·laborativa i un nou producte de mel i llimona desenvolupat a la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Lleida, ubicada al Parc Científic.

El divendres 1 d’octubre tindrà lloc el 4rt Fòrum Agroalimentari ‘Connectar la ciència, la producció i la transformació: el futur de la innovació agrolimentària’, organitzat per Cadena SER-Ràdio Lleida, en què es presentaran i analitzaran les iniciatives i programes existents en matèria de transferència tecnològica, així com experiències concretes de transferència de coneixement d’investigadors, empreses i spin offs realitzades amb la Universitat de Lleida en l’àmbit de l’agroalimentació.

Durant la jornada es duran a terme dues taules rodones que comptaran amb la participació de: David Domingo, ecosystem manager de The Collider; José Antonio Gago, Product Innovation Market Manager d’EURECAT; Roberto Garcia, adjunt a la vicerectora de Recerca i Transferència de la Universitat de Lleida; Joan Estany Illa, catedràtic de Ciència Animal de la Universitat de Lleida; Mercè Balcells Fluvià, directora del grup TECNIO DBA de la Universitat de Lleida, i Jordi Recasens Guinjuan, impulsor i soci de IPM ADVICE S.L., spin off de la Universitat de Lleida.

A l’espai d’Inno4Agro a l’estand de la Paeria també s’ha previst incorporar un espai per a entrevistes on participaran investigadors i investigadores de la Universitat de Lleida dirigides a donar a conèixer els projectes d’investigació i productes desenvolupats amb alt nivell d’aplicabilitat a mercat.

Descarrega aquí el programa del 4t Fòrum Agroalimentari