Lleida, del camp a la taula

Des d’Inno4Agro us volem facilitar un recull de productors agraris de proximitat, agrobotigues i cellers de Lleida que ofereixen servei a domicili i també aquells que tenen punts de venda oberts al nostre territori.

Aquesta actuació està alineada amb la iniciativa europea “From farm to fork” del Pacte Verd Europeu de la Comissió Europea, que vol augmentar la sostenibilitat dels sistemes alimentaris, garantint que els aliments siguin segurs, nutritius i d’alta qualitat, i que es produeixin amb un impacte mínim sobre la natura.

Aquesta és una iniciativa que està oberta a tots els productors de les terres de Lleida que facin venda directa a casa del client o tinguin punts de venda propis.

Al final de cada apartat hi trobareu la font de la informació recollida i el contacte per sol·licitar l’alta, baixa o modificació de la informació, si s’escau, en les webs corresponents.

PRODUCTORS HORTA DE LLEIDA. Productors agraris de l'horta amb lliurament a domicili

Productors de l’Associació de Productors de l’horta de Lleida

Grup Aragonés

 

Font: Associació de productors de l’Horta de Lleida

PRODUCTORS DE LLEIDA AMB PUNTS DE VENDA PROPIS
CELLERS DE LA DO COSTERS DEL SEGRE I DE LA RUTA DEL VI DE LLEIDA Que fan venda online i directa a casa

16 cellers i bodegues de la Ruta del Vi de Lleida tenen habilitada la venta on line a través de les seves pàgines web. Els podeu consultar al web de la Ruta del Vi de Lleida

Els cellers que també tenen habilitada l’entrega a domicili, fent la comanda via e-mail, són:

 

Font: Ruta del Vi de Lleida. Més informació i contacte: info@rutadelvidelleida.com

PRODUCTORS LOCALS I AGROBOTIGUES

Productors agroalimentaris que volen fer el màxim d’accessibles opcions de consum responsable i de proximitat, apostant per una bona alimentació en moments difícils, i pel suport econòmic, social i ambiental dels territoris:

Productors de Catalunya. #AlimentsDeProp facilita el contacte entre els consumidors i els productors agroalimentaris locals en aquest context d’excepcionalitat

Diputació de Lleida. Més de 50 productors de la xarxa #Alimentsdelterritori de la província de Lleida ofereixen la possibilitat que els consumidors contactin amb ells perquè els enviïn les comandes directament a casa. amb la iniciativa ‘T’ho portem a casa’

Segrià. Consulteu el llistat del Consell Comarcal del Segrià

Cerdanya. Consulteu la Xarxa agroalimentaria de la Cerdanya

Vall del Corb. Consulteu el llistat de l’Agrupació de la Vall del Corb

Parc Natural Alt Pirineu i Pallars Sobirà.  Campanya Del Parc al plat, per oferir cistelles amb productes locals a preus especials i fer front a la davallada de vendes que pateix aquest sector derivada de l’emergència sanitària del coronavirus. La iniciativa vol donar oxigen al sector agroalimentari, que ha vist disminuir notablement els seus ingressos amb el tancament de bars, restaurants, i mercats. ‘Del Parc al plat’ ofereix 7 cistelles diferents, 2 de les quals vegetarianes. Els enviaments es faran a tot Catalunya

Cooperatives catalanes que fan venda a domicili dels seus producte #LesCooperativesNoParen

Pallars Jussà: «Del Pallars a casa» – plataforma web amb productes de diferents productors adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars, per facilitar la venda de productes pallaresos a tot Catalunya.

Petites productores de Les Garrigues: Una botiga online d’aquestes localitats que entreguen quinzenalment a domicili a les comarques de Les Garrigues, el Pla d’Urgell i el Segrià

Cooperatives del Segrià Sec: Consulteu les cooperatives que fan venda directa i online dels set municipis del Segrià Sec, dins la iniciativa Camins d’Or líquid 2020.

 

Font: Consell Comarcal del SegriàXarxa Agroalimentària Cerdanya, Vall del Corb, Parc Natural Alt Pirineu i Pallars SobiràFederació de Cooperatives Agràries de CatalunyaIniciativa del Pallars a Casa, Prodeca.

COMERÇOS DE LLEIDA OBERTS O AMB SERVEI A DOMICILI

Llista comerços amb lliurament a domicili de la ciutat de Lleida, coordinada per la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats.

COMPRA A LLEIDA  és una iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidora de Consum, Comerç i Mercats per oferir a la ciutadania un recurs sorgit de la nova realitat que ens deixa la situació d’emergència per la COVID19. A través d’un plànol digital es permet accedir a la informació sobre comerços i serveis de proximitat de la ciutat de Lleida que estan oberts o que han posat en marxa serveis de venda a domicili.

Font: Ajuntament de LleidaContacte per a més informació:  imc@paeria.cat

Aquests llistats i informacions aniran s’ampliant o modificant si sorgeixen canvis durant aquest període.

Darrera modificació: 10/11/2020