“The Collider”, el programa d’innovació del Mobile World Capital que promou la transferència de la tecnologia entre ciència, mercat i societat, va organitzar una taula rodona per presentar els seus programes durant l’esdeveniment “4 Years From Now” el passat dimecres 30 de juny en la qual van participar el projecte INNO4AGRO, a través del seu coordinador, i Globalleida, entitat sòcia del projecte.

El programa The Collider treballa per reduir la bretxa entre la ciència i les necessitats del mercat per crear startups tecnològiques, amb l’objectiu principal d’impulsar la transferència de tecnologia, apropar la ciència al mercat, així com fomentar l’actitud emprenedora en universitats i centres de recerca per generar spinoffs d’alt valor per a la indústria i la societat. Una de les línies que desenvolupa és la “Call for Technologies”, on a l’edició de 2021 s’han presentat un total de 39 projectes qualificats dels sectors salut, indústria 4.0, energia, mobilitat i agri-food. A Lleida, The Collider impulsa les seves iniciatives en col·laboració amb la Universitat de Lleida.

Durant la taula rodona celebrada en el marc de “4 Years From Now” es va fer una presentació del projecte INNO4AGRO i la seva implicació i col·laboració amb la comunitat científica emprenedora de Lleida, i per part de Globalleida es van presentar les eines de promoció per a les startups i el suport a l’emprenedoria. En el marc de la trobada es van posar els fonaments per ampliar el marc de col·laboració i donar una nou impuls a la Comunitat Científica Emprenedora a Lleida.

4 Years From Now (4YFN) és la plataforma d’innovació que té lloc en paral·lel al Mobile World Congress (MWC) que se celebra cada any a Barcelona per a mostrar al món la millor selecció de l’emprenedoria nacional del sector mobile, amb l’objectiu de connectar a startupsinversors i empreses. Es va celebrar del 28 de juny a l’1 de juliol a la Fira Gran Via.

The Collider: https://thecollider.tech/es/