Integració centre tecnològic EURECAT

Responsable

PARC CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC AGROALIMENTARI DE LLEIDA

Noves instal·lacions del Centre Tecnològic Eurecat al Parc Científic de Lleida i integració del Laboratori industrial, amb l’objectiu d’augmentar l’oferta tecnològica, de formació i de serveis de digitalització per a pimes i el personal del Centre.

Aquestes instal·lacions comporten una creació de llocs de treball qualificats, actualment compta amb 21 persones en plantilla amb intenció d’augmentar-la amb experts seniors en Data Science.

Creació de l’Agritech Big Data Digital Innovation Hub, conjuntament amb Eurecat i UdL.

Des d’Eurecat es dirigeix la UNITAT DE SMART MANAGEMENT SYSTEMS des d’on es desenvolupen solucions innovadores basades en la combinació de tecnologies d’intel·ligència artificial i gestió del coneixement, especialment orientades al sector industrial, energètic i de sostenibilitat.

OBJECTIUS

5

Projectes de R+D+i internacionals

Acords de col·laboració amb diversos projectes i serveis de la UdL: La planta pilot de tecnologia d’aliments, Agritech BIGDATA i GFBI (Global Forest Biodiversity Initiative).

Projecte AGROBOFOOD

Eurecat Lleida i eStratos geosystems (Akis Research) formen part de la Xarxa Europea d’Innovació Digital Innovation  Hub AgROBOfood, liderada per la Universitat de Wageningen (NL) que desplegarà Intel·ligència Artificial al sector agroalimentari. Eurecat Lleida provarà un sistema per proporcionar informació processable procedent del monitoratge de cultius vitivinícoles amb drons. Objectiu: aconseguir una aplicació informàtica capaç d’oferir al viticultor un sistema fàcil de visualitzar i gestionar.

38 socis europeus.

Projecte Fiware4water

Eurecat Lleida està desenvolupant un programa d’anàlisi de dades per controlar i gestionar els recursos hídrics de les ciutats. Objectiu: aportar solucions a la gestió de recursos hídrics a través de big data i la Intel·ligència artificial sobre la plataforma FiWare. Es provarà a les ciutats d’Amsterdam (NL), Atenes (GR), Cannes (FR) i Cranbrook (UK).

14 socis europeus.

Projecte Internet of Extensive Crops

Projecte d’R+D de la Comunitat de Tecnologies de la Producció Agroalimentària (COTPA) promoguda per la UdL. Eurecat Lleida lidera l’IoECrops amb l’objectiu de millorar la productivitat, eficiència i resiliència de les explotacions de conreus extensius, mitjançant el suport a la gestió agronòmica a través de tecnologies basades en l’Internet of Things (IoT).

11 socis.

5

Transferència i prestació de serveis tecnològics a empreses

5

Formació: POSTGRAU EN DIRECCIÓ DE PLANTES INDUSTRIALS 4.0

T'interesa aquest projecte?

Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.