Laboratori de vigilància i divulgació tecnològica

Responsable

PARC CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC AGROALIMENTARI DE LLEIDA

  • Recollida i divulgació d’informació tecnològica per a l’ecosistema: dades, notícies, lliçons apresses, iniciatives i experiències d’innovació amb èxit.
  • Servei d’alertes tecnològiques, de promoció de la cooperació empresarial entre empreses dels Parcs Científics i Tecnològics (ofertes i demandes de tecnologia) i servei d’atenció individualitzada de cerca de l’estat de la ciència.
  • Programa d’agermanament amb altres Parcs Científics i Tecnològics.
    Durant 2019 amb GEOLIT (jaen) amb punts d’interès comuns com projectes d’energia solar fotovoltaica i experiències d’oleoturisme.
    Durant 2020 amb el Parque Científico UMH de la Universitat Miguel Hernández de Elche.
  • Promoció de la cooperació empresarial entre les empreses dels PCTs (ofertes i demandes de tecnologia).

Programa «Ciència i Tecnologia en femení» per promoure la incorporació de la dona a les carreres tecnològiques a través de l’augment de noies estudiants d’educació secundària a les especialitats STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). Amb participació de tecnòlogues referents de l’ecosistema.

 

SERVEIS I ACTIVITATS

APTEFORMA

Plataforma digital de formació en línia per a treballadors d’empreses ubicades als PCTs.

Nou servei

BLOCKPCT

Xarxa privada de Blockchain per a empreses de PCTs (conveni APTE – Telefònica)

Nou servei

ODS

Nou Grup de treball de la APTE sobre com col·laborar des dels Parcs Científics a la consecució dels ODS – Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides 2030

Nou grup de treball de PCTs

Conferències en ámbit TIC

Data: Dimecres, 29 de gener, 9:00 h a 10:30 h.

“COMPETIR, INCLÚS ESSENT PETIT, EN TEMPS D’AMAZON”

Casos d’estudi: 4 Pimes. 10 idees a tenir clares per part d’una Pime si vol començar a treure rendiment de les seves dades amb impacte en el negoci.

Auditori Joan Oró del Parc Científic.

T'interesa aquest projecte?

Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.