TTA 02.

Planta pilot d’aliments innovadors amb interès gastronòmic

Responsable

UNIVERSITAT DE LLEIDA

La Planta Pilot de Tecnologia d’Aliments s’ha posat en marxa al Parc científic de Lleida amb la participació dels grups de Recerca del Departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL.

La planta pilot potencia la recerca i la transferència tecnològica estant dotada amb els mitjans necessaris per desenvolupar processos complets i productes alimentaris d’interès gastronòmic que puguin ser transferits al sector industrial i estiguin llestos per ser consumits: com ara làctics, carns, cereals, fruites i hortalisses.

La Planta està distribuïda en quatre zones de treball diferenciades:

sala blanca de preparació de matèries primeres i ingredients
sala de processament general
cuina professional
sala blanca d’envasament

Des d’aquest espai es promouen projectes col·laboratius amb les empreses del sector agroalimentari per aportar valor amb nous aliments i processos amb especial interès gastronòmic.

La nova planta pilot compta amb el suport d’Eurecat per impulsar la recerca i la transferència a les empreses del sector agroalimentari de Catalunya.

T'interesa aquest projecte?

Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.