Robert Soliva Fortuny, catedràtic de Tecnologia d’Aliments de la Universitat de Lleida (UdL) i responsable científic de la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments de la UdL ubicada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, s’ha incorporat a la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans, per al període 2021-2025. El desenvolupament de la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments forma part de l’operació 2 del projecte Inno4Agro.

L’ACCA és una associació científica multidisciplinària, formada per persones físiques i jurídiques interessades en l’estudi, el desenvolupament i difusió de coneixements sobre les ciències de l’alimentació. L’entitat promou tota mena d’activitats relacionades amb el món de la salut i la seguretat alimentària, així com conferències i jornades tècniques en col·laboració amb grups de recerca i altres entitats del seu àmbit d’estudi i el suport a estudiants per mitjà d’eines i contactes amb experts del sector de l’alimentació.