En el marc de l’Operació 5 del projecte INNO4AGRO, Turisme de Lleida posarà en marxa durant l’any 2021 una plataforma web destinada a la comercialització d’activitats i productes agroalimentaris i d’interès turístic, existents i futurs. El Consell Rector de Turisme de Lleida va aprovar l’acció el divendres 13 de novembre i les empreses interessades podran trobar la licitació del servei de desenvolupament i manteniment de la plataforma a la pàgina de contractació pública. La plataforma web pretén ser la intersecció virtual principal entre un ampli ventall de proveïdors d’experiències i productes turístics del municipi i els visitants i turistes que es trobin en aquest.

En base als eixos turístics definits en l’Operació de Turisme del projecte INNO4AGRO, el Consell Rector també va aprovar la proposta de desenvolupar i implementar dues rutes pilot durant l’any 2021. La primera es defineix com un conjunt de rutes, les ‘Rutes Oleo turístiques’ del Segrià sud, les Garrigues, l’Urgell i la Noguera; i la segona tindrà com a nucli central la natura de l’Horta de Lleida.  

En aquest sentit, una de les principals accions de Turisme de Lleida és la col·laboració amb les finques Raimat en el seu nou projecte “Raimat Natura”, iniciada a principis d’aquesta setmana amb una reunió del president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, amb el director general de Raimat, Joan Esteve (veure notícia).

A més a més, Turisme de Lleida està duent a terme la campanya de promoció ‘Lleida, tot el que estimes, amb qui més estimes’, basada en 4 eixos principals: patrimoni, cultura, natura i gastronomia, una campanya creada la passada primavera i que s’ha anat reinventant amb els continus canvis de les restriccions derivades de la Covid-19.

D’altra banda, Turisme de Lleida  continua apostant per la potenciació i dinamització de l’oferta cultural de la ciutat amb productes com les visites guiades al patrimoni de la ciutat on cal destacar el Castell dels Templers de Gardeny, centre patrimonial que gestiona directament l’organisme autònom Turisme de Lleida.

Més informació