‘Lleida, referent d’innovació agroalimentària sostenible’, prevista per al divendres 25 de setembre a les 17.00 h, és la segona de les sessions que INNO4AGRO organitza en el marc de la Fira de Sant Miquel 2020. La situació de la pandèmia, derivada de la Covid-19, ha remarcat la importància del sector agroalimentari al món, que s’ha demostrat com un dels motors per a la reactivació de l’economia. Al mateix temps, han aparegut iniciatives de venda de productes de proximitat i noves propostes agroturístiques, reforçant així l’economia local i la sostenibilitat del territori.

Així, en aquesta jornada, que vol posar en valor els trets diferencials de l’ecosistema agroalimentari de les Terres de Lleida i la producció sostenible, hi participaran Juli Alegre Alcázar, cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida; Joel Castanyé Daniel, xef i copropietari del Restaurant La Boscana, amb 1 estrella Michelin i dos Soles Repsol; Joan Pifarré Vidal, president de l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida i Olga Martín Belloso, vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació de la Universitat de Lleida i presidenta de la Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments.

En aquesta sessió, l’Horta de Lleida, les propostes d’agroturisme, la gastronomia i la formació, la transferència i la recerca agroalimentària seran els protagonistes de les ponències i del posterior col·loqui, moderat per la periodista i presentadora de televisió Gina Raymat Barri, en què els assistents registrats també hi podran participar per mitjà del canal de Youtube.

En aquest enllaç pots consultar tot el programa de la Jornada Tècnica d’Innovació.