En el marc de la Fira Sant Miquel d’enguany, que en motiu de la situació actual provocada per la Covid-19, es durà a terme en format virtual del 24 al 27 de setembre, INNO4AGRO ha organitzat dues jornades que es podran seguir en directe a través del seu canal de Youtube.

‘Innovació per a l’eficiència’ serà la primera de les sessions, prevista per al dijous 24 de setembre a les 10 h, i té com a objectiu analitzar el procés de transformació en què es troba actualment el sector agroalimentari. L’aparició de reptes globals, com les noves tendències alimentàries, el canvi climàtic o la reducció de la superfície de terra cultivable o el creixement de la població, estan demostrant la necessitat d’incorporar els conceptes de sostenibilitat i eficiència en processos i activitats productives.

La sessió comptarà amb les intervencions de Santi Martínez Farrero, director general de Km0-Energy i director del Congrés d’Energia de Catalunya; Miguel Ángel Cubero Márquez, director general de l’empresa Ingredalia i Gabriel Anzaldi Varas, director de Desenvolupament Científic i Tecnològic d’Eurecat, que tractaran temes com el canvi climàtic i estalvi energètic, els coproductes i la digitalització i el rol de les dades, respectivament.

Miquel Aran Mayoral, gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, serà l’encarregat de moderar la taula i el col·loqui posterior, on els assistents registrats també podran fer aportacions i enviar les seves preguntes a través del xat de la jornada.

En aquest enllaç pots consultar tot el programa de la Jornada Tècnica d’Innovació.