Aliança entre Turisme de Lleida i productors per fomentar accions a l’Horta de Lleida

En el marc de les accions que, dins el projecte INNO4AGRO,  tenen per objectiu posar en valor diferents potencials turístics del nostre àmbit,  Turisme de Lleida, responsable d’aquestes accions, ha establert contacte amb productors de l’Horta de Lleida per tal de fomentar el turisme sostenible, familiar i de proximitat basat en l’Horta i el seu entorn natural.

Així, productors com Granja Pifarré, qui ha proposat obrir les seves portes a visites familiars, i Aromes de Can Rosselló, que oferiria experiències basades en les múltiples possibilitats de la lavanda, serien alguns dels primers contactes per dur a terme l’acció. La iniciativa, oberta a altres productors, vol posar en valor el potencial turístic de l’entorn natural de Lleida al voltant del riu, més concretament el Camí del Riu i els Aiguamolls de Rufea, a més de potenciar l’oferta gastronòmica i de proximitat de la localitat.

Aquesta acció forma part de l’operació 5 del projecte, ”Turisme Agrointel·ligent”,  que té l’objectiu de vincular els elements identificats de la cadena de valor agroalimentari amb el patrimoni cultural i natural, fent de Lleida i de les seves  comarques una oferta de destí turístic sòlida i àmplia.