Des d’INNO4AGRO s’ha facilitat el llistat “Lleida, del camp a la taula”, un recull de productors agraris de proximitat, agrobotigues i cellers de Lleida que ofereixen servei a domicili, a més d’una compilació dels punts de venda oberts al nostre territori. La iniciativa sorgeix en el marc de l’actual estat d’alarma en què productors agraris han vist afectades les seves vendes a causa del tancament de comerços i mercats. Així, amb aquesta iniciativa es vol incentivar la venda online de productes agroalimentaris de la zona.

Aquesta acció està alineada amb la iniciativa europea “From farm to fork” del Pacte Verd Europeu de la Comissió Europea, que vol augmentar la sostenibilitat dels sistemes alimentaris, garantint que els aliments siguin segurs, nutritius i d’alta qualitat, i que es produeixin amb un impacte mínim sobre la natura.

Consulta aquí el llistat “Lleida, del camp a la taula”.