El projecte INNO4AGRO ha celebrat al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, el seu primer esmorzar d’innovació anomenat Breakfast4Inno. Amb aquesta acció el projecte INNO4AGRO pretén crear espais on compartir coneixement, experiències reals, casos d’èxit o reptes que estan realitzant o projectant empreses lleidatanes en l’àmbit de la innovació, en un format proper i directe que generi conversa i fomenti la connexió entre empreses del territori.

Aquesta primera jornada ha comptat amb la intervenció de Jaume Saltó, fundador i CEO del Grup Saltó, que recentment ha rebut el premi al REPTE 5G organitzat per la Fundació Mobile World Capital i l’Ajuntament de Barcelona per un projecte que es basa a millorar la qualitat de vida de les persones grans a través d’un robot assistencial. 

En la seva intervenció Jaume Saltó, ha explicat la visió del Grup Saltó envers el desenvolupament d’accions i projectes que posen el focus en la innovació empresarial així com la seva oferta de serveis en aquest àmbit. L’anècdota de la sessió ha vingut amb la presentació al públic del robot assistencial Misty, el qual forma part del projecte SOMCARE guanyador del Repte 5G que iniciarà la seva prova pilot en les properes setmanes i que des de Grup Saltó anomenen ‘Boirosa’ en una clara referència a les terres de ponent.

L’acte, que ha comptat amb la presència d’una trentena d’empresaris i responsables d’entitats del territori, ha finalitzat amb un debat obert en què els assistents han pogut compartir els seus projectes, dubtes i plantejar nous reptes en l’àmbit de la innovació.

El Breakfast4Inno, és un acte que se celebrarà amb caràcter bimestral dins les accions de foment de la innovació i la connexió entre empreses.