Primera edició d’aquest esdeveniment, que se celebrarà al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida el 16 de gener.

El proper dijous, 16 de gener, l’Auditori Joan Oró de l’edifici CeDiCo al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, acollirà la primera edició de la Taula Rodona d’Innovació organitzada per INNO4AGRO i la Comunitat de Tecnologies de Producció Agroalimentària (COTPA).

Una jornada on experts i responsables de polítiques d’innovació, tant del sector públic com empresarial, oferiran les orientacions actuals de transformació a nivell global i local, dins els models de desenvolupament sostenible.

La Taula estarà moderada per Albert Sorribas Tello, catedràtic d’estadística i investigació operativa de la Universitat de Lleida i hi participaran experts com Jordi Garcia Brustenga, Director d’operacions i estratègia d’ENISA, Jaume Sió Torres, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària del Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Joan Comas Moliné, gerent de l’Àrea de Projectes d’R+D i innovació ACCIÓ – Generalitat de Catalunya, Natalia Moreno Sánchez, Cap de Servei de l’Àrea de Digitalització del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i Ramón Archanco de León, membre del grup de treball “Smart Agro” d’AMETIC.

L‘acte estarà obert al públicamb accés lliure fins a completar l’aforament de la sala on se celebrarà aquest esdeveniment coorganitzat per Inno4Agro i COTPA.

Per tal d’assistir a la jornada és necessari realitzar una prèvia inscripció al correu comunicacio@inno4agro.cat indicant el nom, cognom i empresa o entitat de la persona interessada.