Fira Sant Miquel

INNO4AGRO s’ha presentat per primera vegada a la 65a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel a Lleida celebrada del 26 al 29 de setembre de 2019.

Amb la seva participació en aquesta fira, el projecte, tenia per objectiu reforçar la seva visibilitat en l’àmbit local en un dels espais de referència del sector agroalimentari. Per això el projecte, va dissenyar una sèrie d’activitats que van tenir una gran acollida per part dels assistents a la fira.

Una de les que va tenir més participació va ser la que mitjançant la realitat augmentada, els visitants van poder visualitzar les darreres novetats en l’àmbit de l’agricultura de precisió.

Per la seva banda, la Jornada Tècnica CTECNO, amb la col·laboració d’INNO4AGRO va obtenir una gran afluència d’assistents. Un acte que va comptar amb la presència de l’Honorable Sra. Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya que va explicar la importància del sector ramader i agrícola com a motor econòmic del país.

Els assistents a la fira també van poder gaudir d’una degustació de vins de la mà de l’Associació de la Ruta del Vi i el celler Castell del Remei, socis del projecte.

Una participació que ha contribuït a donar visibilitat a aquest nou projecte que afronta la transformació del sector agroalimentari de les Terres de Lleida basat en la innovació tecnològica i la posada en marxa de plataformes i espais de treball amb alta capacitat de generació d’idees i nous models de negoci.