Pilots turístics agrointel·ligents

Responsable

TURISME DE LLEIDA

A partir de l’elecció dels eixos turístics preferencials es crearan productes turístics, que en facilitaran la seva comercialització posterior.

RUTES BASADES EN L’OLEOTURISME

Oli d’oliva

És un producte amb creixent protagonisme en el món agroalimentari; petits productors amb moltes possibilitats d’èxit, però actualment poc orientats al mercat turístic.

De 13 rutes avaluades finalment se n’han seleccionat 5.

15 cooperatives / molins

r

16 elements d'interès

12 restaurants

10 experiències oleoturístiques

RUTA ROMANA: LLEIDA – GUISSONA – ISONA

Les tres ciutats romanes d’Ilerda, Aeso i Iesso amb el nombre més gran de restes constructives, i els jaciments-satèl·lit entorn de les ciutats i els localitzats entre elles.

L’objectiu d’aquesta ruta és vincular els elements del patrimoni romà amb propostes de turisme experiencial agroalimentari.

Punts clau:

  1. Identificació i valoració de les restes romanes d’àmbit urbà i rural del marc territorial. 
  2. Identificació dels actius del sector agroalimentari que comercialitzen producte i poden oferir serveis turístics. 
  3. Guions de visita (patrimoni romà en relació amb productors agroalimentaris). 
    • Rutes urbanes (Lleida, Guissona, Isona). 
    • Rutes circulars entorn a cadascuna de les 2 ciutats. 
    • Guió per a punts intermedis entre les ciutats. 
  4. Actuacions per donar a conèixer els continguts. 
    • Autovisita: senyalització física (direccional i informativa), continguts en format paper i digital. 
    • Guiatges: establiment de visites guiades, visites teatralitzades o esdeveniments de recreació històrica.

T'interesa aquest projecte?

Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.

Logotip Inno4agro

coordinacio@inno4agro.cat
973 700 675



Projecte alineat amb els