En aquesta nova edició de les Converses d’Innovació us apropem a la recerca de la Universitat de Lleida i d’algunes empreses del sector agroalimentari. Les persones que es dediquen a la investigació des de la Universitat de Lleida ens fan coneixedores de la seva tasca, objectius i dinàmiques de treball tot reflexionant al voltant de la millor manera d’apropar la ciència a la societat i a les empreses, perquè la recerca pugui tenir el major impacte i crear valor afegit.
Cada setmana farem difusió d’una nova entrevista. Estigues al dia del nostre web i de les nostres xarxes socials per no perdre-te’n cap!
Aquesta setmana compartim amb vosaltres l’entrevista amb José Antonio Bonet Lledós, coordinador de recerca, transferència, emprenedoria i innovació del Parc Científic de Lleida, Dr. Enginyer de Forests i Catedràtic de Producció Vegetal a la Universitat de Lleida.
Entrevista amb Joan Estany Illa, la segona conversa d’aquest cicle “Converses d’Innovació”. Joan Estany és doctor enginyer agrònom, catedràtic de Millora Genètica Animal a la Universitat de Lleida i coordinador del grup de recerca en Millora Animal del centre CERCA-Agrotecnio.
Conversa amb Àlex Escolà, investigador i coordinador del Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió (GRAP) de la Universitat de Lleida i del centre CERCA AGROTECNIO, enginyer tècnic agrícola, enginyer agrònom i doctor per la UdL i professor agregat adscrit a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA).
Primer Cicle de les Converses d’Innovació
Converses d’Innovació, la nova acció d’Inno4Agro dirigida a difondre la tasca innovadora dels agents de l’ecosistema agroalimentari de Lleida. Les empreses i entitats participants d’aquesta primera edició han estat el Castell del Remei, Fruits de Ponent, Cal Sargaire, la DO Costers del Segre i la Ruta del Vi de Lleida, InfoPorc, Akis International i LleidaDrone.
A través d’aquestes converses podem conèixer com s’aborda la innovació des del món empresarial mitjançant la presentació de projectes, activitats, propostes realitzades o previstes.
T'interesa aquest projecte?
Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.