En aquesta nova edició de les Converses d’Innovació us apropem a la recerca de la Universitat de Lleida i d’algunes empreses del sector agroalimentari. Les persones que es dediquen a la investigació des de la Universitat de Lleida ens fan coneixedores de la seva tasca, objectius i dinàmiques de treball tot reflexionant al voltant de la millor manera d’apropar la ciència a la societat i a les empreses, perquè la recerca pugui tenir el major impacte i crear valor afegit.

Cada setmana farem difusió d’una nova entrevista. Estigues al dia del nostre web i de les nostres xarxes socials per no perdre-te’n cap!

Encarem la recta final d’aquest segon cicle de les ‘Converses d’Innovació’, amb l’entrevista a Jordi Recasens Guinjuan, professor de la Universitat de Lleida (UdL) i impulsor i soci de IPM ADVICE S.L., una spin off de la UdL.

Entrevista amb Mercè Balcells Fluvià, Dra. en Ciències Químiques, professora del departament de Química de la Universitat de Lleida, directora del Centre DBA-UdL membre la xarxa de Desenvolupadors de Tecnologia Públics (DTP) de TECNIO i, actualment, directora de la Fundació UdL.

Entrevista amb Lorenzo Fraile Sauce, doctor en veterinària i professor agregat de la Universitat de Lleida d’epidemiologia i farmacologia.

Conversa amb Lluís Miquel Pla, doctor enginyer agrònom, especialitat en zootècnia i graduat en matemàtiques, professor titular del Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida i investigador del centre CERCA AGROTECNIO.

Entrevista amb José Antonio Bonet Lledós, coordinador de recerca, transferència, emprenedoria i innovació del Parc Científic de Lleida, Dr. Enginyer de Forests i Catedràtic de Producció Vegetal a la Universitat de Lleida.

Entrevista amb Joan Estany Illa, la segona conversa d’aquest cicle “Converses d’Innovació”.  Joan Estany és doctor enginyer agrònom, catedràtic de Millora Genètica Animal a la Universitat de Lleida i coordinador del grup de recerca en Millora Animal del centre CERCA-Agrotecnio.

Conversa amb Àlex Escolà, investigador i coordinador del Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió (GRAP) de la Universitat de Lleida i del centre CERCA AGROTECNIO, enginyer tècnic agrícola, enginyer agrònom i doctor per la UdL i professor agregat adscrit a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA).

Primer Cicle de les Converses d’Innovació

Converses d’Innovació, la nova acció d’Inno4Agro dirigida a difondre la tasca innovadora dels agents de l’ecosistema agroalimentari de Lleida. Les empreses i entitats participants d’aquesta primera edició han estat el Castell del Remei, Fruits de Ponent, Cal Sargaire, la DO Costers del Segre i la Ruta del Vi de Lleida, InfoPorc, Akis International i LleidaDrone.

A través d’aquestes converses podem conèixer com s’aborda la innovació des del món empresarial mitjançant la presentació de projectes, activitats, propostes realitzades o previstes.

T'interesa aquest projecte?

Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Si vols rebre les notícies d'Inno4agro i estar al dia de totes les novetats

* camps requerits
Vull rebre el butlletí de notícies

T'has subscrit correctament