IND+I Club Lleida. Debatem la innovació

El Parc Científic de Lleida et convida a formar part de l’IND+I CLUB Lleida participant en la trobada de debat sobre innovació, connectada amb altres IND+I Clubs de l’Estat espanyol.

11 de març de 2021, 17:00

Virtual: Webex

L’11 de març, a les 17:00h, et convidem a participar a la primera activitat de l’IND+I Club Lleida, co-organitzat pels promotors de l’IND+I, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i els socis del projecte Inno4Agro.

L’IND+I és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació i està oberta a tothom que estigui interessat per aquests temes.

Una de les activitats que realitza l’IND+I és el club de lectura, en què diversos membres del club presenten i comenten llibres que els han semblat rellevants en matèria d’innovació i transformació digital.

Sens dubte, és una ocasió excepcional per posar-se al dia de les últimes tendències.    

A l’IND+I Club Lleida comptarem amb Oriol Amat, catedràtic de la UPF Barcelona School of Management i degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, que ens presentarà el seu llibre: “L’ampolla mig plena. Aprendre de les crisis i dels que ho fan millor” (2020). Posteriorment, podrem gaudir de les presentacions fetes per dues lectores IND+I:Anna Palli, Coordinadora de desenvolupament estratègic de l’IRTA i Juliana Fernandes, Ceo d’Angá Estudio i professora associada de l’Escola Politècnica Superior de la UdL. L’Anna Palli ens parlarà del llibre Holistic Innovation Policy: Theoretical Foundations, Policy Problems, and Instrument Choices” de Susana Borrás i Charles Edquist (2019), mentre que Juliana Fernandes presentarà “Free Brain. Estrategias inteligentes para liberar la creatividad” de Franc Ponti amb Moira Bortagaray i Aldana Abele (2019).

La sessió estarà moderada per Gabriel Anzaldi, director de desenvolupament científic tecnològic d’Eurecat i gerent del centre d’Eurecat a Lleida, i comptarà amb la presència institucional de Jaume Puy Llorens, rector de la UdL i president del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, de Pedro Mier, president d’AMETIC (patronal representativa de la indústria tecnològica digital) i de Miquel Aran, gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Agenda

17:00 h a 17:05 h.- Benvinguda a càrrec del Sr. Jaume Puy Llorens, rector de la UdL i president del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

17:05 h a 17:15 h.- Presentació l’IND+I, Pedro Mier, president d’AMETIC i membre del Consell IND+I

17:20 h – 17:35 h.- Trobada amb l’autor (15 minuts): Oriol Amat, catedràtic UPF Barcelona School of Management i degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Autor del Llibre: “L’ampolla mig plena. Aprendre de les crisis i dels que ho fan millor”

17:35 h – 17:45 h.- Col·loqui amb Oriol Amat, situació i perspectives a març 2021

17:45 h – 18:00 h .- Ana Palli, Coordinadora de desenvolupament estratègic de l’IRTA presenta el llibre: Holistic Innovation Policy: Theoretical Foundations, Policy Problems, and Instrument Choices, de Susana Borras i Charles Edquist.

18:00 h a 18:15 h.- Juliana Fernandes, Ceo d’Angá Estudio, professora associada de l’Escola Politècnica Superior de la UdL presenta el llibre: Free Brain. Estrategias inteligentes para liberar la creatividad” de Franc Ponti amb Moira Bortagaray i Aldana Abele

18:15 h a 18:30 h.- Col·loqui amb Anna Pallí i Juliana Fernandes

18:30 h a 18:35 h.- Tancament a càrrec del Sr. Miquel Arán, gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (5 minuts)

Modera l’acte Gabriel Anzaldi, director de desenvolupament científic tecnològic d’Eurecat i gerent del centre d’Eurecat a Lleida

T'interesa aquest projecte?

Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.