Ambdues entitats són sòcies del projecte INNO4AGRO

En el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel 2020, Lleida Drone va organitzar les XIII Conferències Professionals i Amateur online a través dels seus canals de Youtube i Facebook. Entre les presentacions desenvolupades, hi va haver la de Víctor Falguera, soci d’Akis International, que va oferir la presentació online ‘Tecnologia i digitalització agrària i alimentària en l’escenari post Covid-19’ sobre la gestió de solucions tecnològiques en el món agrari.

Les jornades van reunir les principals empreses nacionals del món del dron que van mostrar els últims avenços en aquest sector, fent èmfasi en les noves aplicacions específiques d’aquests aparells a l’agricultura de precisió i les múltiples aplicacions que s’estan portant a terme per a ajudar en la lluita contra el Coronavirus, com la neteja d’espais oberts amb sistemes d’irrigació de substàncies contra el virus i el control d’aforament a platges i a altres espais susceptibles d’aglomeracions amb càmeres i sistemes d’intel·ligència artificial.