Es poden seguir cada dijous a través de les xarxes socials del projecte

Inno4Agro impulsa les Converses d’Innovació, una nova acció dirigida a difondre la tasca innovadora dels agents de l’ecosistema agroalimentari de Lleida. Cada dijous, a través de les xarxes socials del projecte, es poden seguir les converses moderades per la periodista Mercè March i dins l’especial SER Empresaris de Ràdio Lleida de la Fira de Sant Miquel 2020. Les empreses i entitats participants han estat el Castell del Remei, Fruits de Ponent, Cal Sargaire, la DO Costers del Segre i la Ruta del Vi de Lleida, InfoPorc, Akis International i LleidaDrone.

A través d’aquestes converses podem conèixer com s’aborda la innovació des del món empresarial mitjançant la presentació de projectes, activitats, propostes realitzades o previstes. Amb aquesta iniciativa es vol reforçar el procés d’innovació a Lleida i el seu ecosistema agroalimentari.

Consulta aquí les properes emissions:

29 octubre: Núria Balagué, responsable de comunicació i màrqueting de la DO Costers del Segre i de la Ruta del Vi de Lleida.

5 de novembre: Víctor Falguera, soci fundador d’Akis International i Marcel Pradas, director tècnic de Jympa.

12 de novembre: Joan Sanmartín, administrador d’InfoPorc.

19 de novembre: Andreu Ibáñez, president de LleidaDrone

En aquest enllaç hi trobaràs totes les Converses d’innovació.