inno4agro_santmiquel

Per primer cop, el projecte Inno4agro, estarà present a la Fira de Sant Miquel que es celebrarà a Lleida del 26 al 29 de setembre del 2019 en un estand propi de 60m2 al Pavelló 4.

D’aquesta manera, el projecte reforça la seva visibilitat en l’àmbit local en un dels espais de referència del sector agroalimentari.

L’estand d’Inno4agro inclourà una activitat en la qual es podrà visualitzar mitjançant la realitat augmentada les darreres novetats en l’àmbit de l’agricultura de precisió, aquesta activitat atansarà a un públic familiar d’una forma propera i lúdica les novetats que en aquest àmbit s’estan desenvolupant.

També s’ha previst incorporar un espai per entrevistes en el que participaran els socis, les empreses i les entitats que estan desenvolupant aquest projecte.

A més s’han previst una sèrie d’activitats, com ara reunions de l’equip de treball i sectorials, tot això en un espai que inclourà plafons i imatges amb la informació del projecte i les seves activitats.